VI TROBADA D’INTERCANVI D’EXPERIÈNCIES EN EDUCACIÓ AMBIENTAL

Escrito por javier el . Posteado en General

Un any més 10 centres de diferents nivells i comarques de Castelló, es reunirán a Vila-real per a mostrar a mena d’exemple,  algunes  de les innumerables activitats i projectes que tenen lloc en els centres educatius en materia mediambiental.

 

Aquesta trobada que es realitza per sisé any consecutiu, té un precedent en la campanya Recicla l’Escola que durant 13 anys  va intentar promoure l’educació ambiental en el món escolar, amb una participación global de centenars de professors i professores i decenes de milers d’alumnes.

 

No será aquesta una trobada més, perque des del curs passat hi ha creada una Comunitat de Centres Sostenibles que acull a tots els centres de Castelló, València i Alacant que desitgen integrar-se en ella.  Dita comunitat forma part  d’un projecte de majors  dimensions, anomenat ESenRED (Escuelas Sostenibles en Red) d’àmbit estatal.

 

Una any més AVEADS  és una de les entitats que patrocinen i col.laboren  per a què aquest projecte puga seguir alcançant  el seu objectiu  d´aconseguir  des del món educatiu, una societat més sostenible.

 

Tota persona interessada en apropar-se el dissabte 1 de juny al paratge de l’Ermitori de la Mare de Déu de Gràcia a Vila-real, està invitada.

carta als centres VI Trobada IEEA Programa VI Trobada IEEA

"Trackback" Enlace desde tu web.

Deja un comentario

Eventos

Visita nuestro Blog

Hazte socio

¿Quieres pertenecer a la asociación?